PÄÄSIVULLEPaljastuminen: herääminen on alkanut

Totuuden mukana tulee herääminen Manuel Valenzuela suom. O.N.
Alkuperäinen artikkeli: The Unearthing: An Awakening Has Arrived

Totuuden salaaminen on jo kauan ollut korkeimpia prioriteetteja vallan ja auktoriteetin ylimmillä tasoilla. Harvalukuiselle eliitille, joka pitää kiinni vallasta manipuloimalla massoja käyttäen apunaan ainaista valheiden, petoksen, massatuotetun tietämättömyyden ja mieliin juurrutetun propagandan sekamelskaa, totuuden tuhoaminen on keskeinen tapa kontrolloida. Tätä kaavaa eliitti on käyttänyt täydellä menestyksellä kautta historian, oli kyse hallitsijoista sitten muinaisissa pyramideissa, marmoritemppeleissä, linnoissa, kartanoissa tai hallitusrakennusten käytävillä. Ihmisiä kontrolloivat vallankahvassa olevat tietävät, paremmin kuin useimmat, että totuuksien kylväminen suureen, sokeana vaeltavaan enemmistöön saattaisi merkitä loppua heidän valtakaudelleen, sillä totuus avaa sokeidenkin silmät.

Nämä tahot ymmärtävät, että totuus on kuin valtava henkäys raikasta vuoristoilmaa, puhdasta, energisoivaa ja virkistävää ja että ihmismassojen sitä kerran hengittäessä vallan tasapainoa voi helposti järkkyä ja vaarantua. Suurten joukkojen vallankumous harvoja vastaan koituu usein lähinnä valtaapitävien suureksi vahingoksi. He tietävät, että laajalle levinneet totuudet heidän teoistaam enemmistöä kohtaan menneisyydessä sekä nykyisyydessä saattaisivat aiheuttaa massiivisen, raivon infernoksi yltyvän reaktion. Totuus voisi hetkessä satojen miljoonien ihmisten, joiden mielet liian kauan ovat olleet valtaapitävien hallinnassa, heräämiseen.

Juuri tästä syystä totuutta piilotellaan, pilkataan, salataan ja lytätään, ja sitä vastaan taistellaan, sen puolestapuhujia mustamaalataan, hyljeksitään, vaiennetaan ja arvostellaan, ja heidän elämiään revitään kappaleiksi. Totuus ei koskaan saa päästä niskan päälle tai altistua paljastumiselle, minkä vuoksi totuuden etsijöistä tehdään esimerkkejä. Vallassa olevat taistelevat kynsin ja hampain tuhotakseen totuuden sanansaattajat, kuitenkaan vastaamatta kysymyksiin tai tutkimatta itse sanoman sisältöä. On parempi, että totuus pysyy Amerikan alitajunnan synkissä syövereissä kuin, että sen annettaisiin versoa vapaasti ajattelevien mielien kukkeasta maaperästä.

Joten, niin kuin silmänsä avanneet ja mielen orjuutuksesta irti päässeet voivat päivittäin nähdä, massamediaksi kutsutussa korporatiivisessa kovaäänisessä ja vallan areenoilla on jatkuva yritys peittää kaikkien ikiaikaista harvainvaltaa ylläpitävän tasapainon vaarantavien epämukavien totuuksien jäljet. Eliitin rikokset massoja vastaan eivät koskaan saa joutua kirkkaaseen päivänvaloon. Siksi totuus on ja tulee aina olemaan vallanpitäjien pahin vihollinen. Valheet, propaganda, manipulaatio ja tietämättömyys ovat heidän aseensa ja keinonsa hallita massoja, avain kontrollin säilyttämiseen.

Ei siis ole lainkaan yllättävää, että viimeksi kuluneiden 60 vuoden aikana, television tulon sota- ja energiateollisen kompleksin nousun, yritysmaailman kasvun ja korruptoitumisen, sen ja hallituksen yhdentymisen, mitä myös fasismiksi kutsutaan, jälkeen kaikenlaisia totuuksia on piilotettu syvälle Amerikan mustien aukkojen uumeniin ja tiukasti suljettuihin lokeroihin.

Jotta amerikkalaisten kauniit mielet eivät hämmentyisi, järkyttyisi tai tulisi tietoisiksi, ja jottei totuus koskaan pääsisi aiheuttamaan massojen heräämistä, massamedia on tarkoituksellisesti muutettu ennen näkemättömäksi propaganda- ja manipulaatiokoneistoksi. Massamediasta on muutamassa vuosikymmenessä tullut typerryttävän hämmentämisen ja totuuden salaamisen työkalu, tietämättömyyden luoja, väärän tiedon levittäjä ja Amerikkaa hallitsevien korporatiivisten tahojen kovaääninen. Se on yksinkertaisesti eliitin pitkälle kehittynyt, massat hiljaisina ja tietämättöminä palvelijoina pitävä mekanismi.

Massamedian tarkoitusperät eivät ole viattomia tai epäitsekkäitä. Sillä on vain yksi tarkoitus: kontrolloida ihmisiä syntymästä kuolemaan, talouselämän herrojen mielen mukaan, tehdä meistä kuuliaisia kuluttajia, tuottajia ja yritysmaailman orjia. Se on suunniteltu vuosien saatossa yrityksen ja erehdyksen kautta tekemään meistä kaikista suuri hyvien amerikkalaisten armeija, mukautuva, alistuva, passiivinen ja tietämätön, yritysmaailman feodaaliherrojen maaorjista koostuva kansakunta.

Tietäkää se, että meidän elämäämme hallitseville olemme vain yksittäisiä rattaita suuressa kulutuksen ja tuotannon pyörässä, vain energiaa, jolla pyöritetään koneistoa, joka lihottaa yritysmaailman tilejä ja vahvistaa sen otetta meistä. Joten epämukavat totuudet heidän kontrolli- ja manipulointimenetelmistä tullaan aina hautaamaan läpinäkyvän poliittisen teatterin, propagandan ja turhan tiedon tulvan alle, jottei totuus siitä, miksi Amerikka on tullut, valtaisi 300-miljoonaisen kansan uinuvia mieliä.

Silti totuudella on tapana paljastaa itsensä, sillä sen hyveellisyys, ja siten myös etsintä, ovat ihmismielen ja –sielun myötäsyntyisiä ominaisuuksia. Totuudenjano on yhtä inhimillistä kuin oikeudennälkä. Se on äärimmäinen ihmisyyden kokemus, varsinkin valheiden ja ilmiselvien petosten äärellä, kun vallassa olevat yrittävät lytätä totuuden tai kun todisteet ovat kiistattomia. Joten totuudesta tulee intohimo, kun kokemukset, tieto, tutkimus ja paljas silmä näkee, että meille syötetyt valheet eivät pidä paikkaansa. Sillä totuus ei valehtele silloin, kun todisteet ja faktat, ja erehtymättömät luonnonlait osoittavat tiettyyn suuntaan ja todellisuuteen. Tällaisessa tilanteessa oikeuden riisto saa ihmisen etsimään vankkumatta totuutta, jotta tehdyt vääryydet korjattaisiin.

Ihmiset eivät reagoi järin hyvin valheisiin ja petokseen, ja mitä suurempi valhe ja karmeampi totuus, sitä hankalampi tehtävä on salaisuuksien paljastaminen varsinkin, kun totuus on itsestään selvä niin järjelle kuin loogiselle päättelylle, analyysille ja tutkimukselle. Ihmiskunta ylipäätään janoaa totuutta jokapäiväisessä elämässä inhoten valheita, teatteria ja manipulaatiota. Me myös etsimme oikeutta siellä, missä on epäoikeudenmukaisuutta, koska haluamme tuoda oikeutta epäoikeudenmukaiseen maailmaan. Totuuden tavoittelu puskee meitä eteenpäin, tuo meille voimaa ja energiaa ja yhdistää totuuden etsijät.

Rakkautemme ihmiskuntaa kohtaan, elämän kunnioittaminen, halumme muuttaa maailma paremmaksi, toisaalta viha etsimämme totuuden maailmaan tuomaa pahuutta, epäoikeudenmukaisuutta ja petosta kohtaan, saa meidät tuntemaan vastuumme, vastuun tuoda kunniaa ja omanarvontuntoa niille, jotka on lytätty ja vaiennettu, saada rikolliset, murhaajat ja pahantekijät vastuuseen teoistaan, palauttaa tasapaino horjuvaan maailmaan, herättää ne, jotka eivät vielä näe suuren valheen läpi ja rohkaista niitä, jotka eivät uskalla kohdata totuuden tiedostamisen seurauksia.


Katastrofi nimeltä syyskuun 11:nnen jälkeinen maailmaa

Ne, jotka jo tietävät totuuden, niin kauhea kuin se onkin ja mieltä puistattavat sen seuraamukset ovatkaan, ja joiden mielet ovat vapautuneet valheiden, vääristelyn, manipulaation ja massiivisen propagandan orjuudesta, taistelevat paljastaakseen totuuden ja vapauttaakseen kymmenien miljoonien amerikkalaisten mielet, koska he näkevät, mitä se on saanut aikaan ja kylvänyt maailmaan kaikkien Amerikan kansalaisten nimissä. He näkevät uusien Pearl Harbor –tapausten johtavan loppumattomaan sotaan, pelkoon ja voiton-, vallan- ja kontrollintavoitteluun. He näkevät satavuotisen sodan keksittyjä, tummaihoisia vihollisia vastaan, jotka sopivat Amerikan uusiksi syntipukeiksi, sattuvat elämään valtavien öljyvarantojen äärellä ja suuruudenhullulle imperiumille strategisesti tärkeillä alueilla. He näkevät maanmiehiensä tarkoituksellisen murhan markkinointitemppuna, jolla imperiumin tavoittelijat päästävät valloilleen maanpäällisen helvetin, joka tuo suunnattoman määrän kuolemaa, kärsimystä ja aina vaan kasvavaa vihaa amerikkalaisia kohtaan.

He näkevät tuntemamme Amerikan lopun. He näkevät kansalaisoikeuksien ja perustuslain hävityksen, oikeuksien polkemisen, vapaudenpatsaan raiskauksen ja habeas corpus –lain ja pidätettyjen oikeuksien katoamisen. He näkevät tulevaisuuden poliisivaltion, jossa naapurit vakoilevat toisiaan ja lapset on ohjelmoitu fasismin periaatteilla. He näkevät aiemmin vaalittujen vapauksien kriminalisoimisen ja vapaan ajattelun kieltämisen. He näkevät jatkuvan pelon alla elävän kansakunnan, jonka korporatiivinen hallitus kontrolloi ajatuksiamme ja tekemisiämme käyttäen värikoodillisia hälytystiloja ja vääriä hälytyksiä, joiden tarkoituksena on terrorisoida kansalaiset luopumaan aina vaan enemmän vapauksistaan. He näkevät vuosisadan kestävän Amerikan kansaa vastaan käytävän psykologisen sodan, jota käyvät miedän omat johtajamme, jotka käyttävät valtaansa murhatakseen satojatuhansia ihmisiä samaan aikaan kuin tiukentavat autoritääristä otettaan meistä.

He näkevät Amerikan mieliltään ja ruumiiltaan nuorten köyhien pysyvän pakkovärväyksen tykinruoaksi korporaattiherroilleen ja heidän kuolemansa, ei demokratian puolesta, vaan sota- ja energiateollisen kompleksin valtaisien liikevoittojen hyväksi. Totuus –liike näkee, miten tuhannet kerran niin toiverikkaat ja lupaavat ihmiselämät tuhlataan viattomien ihmisten tappamiseen, miten nämä lähetetään kuolemaan heidän uskoen puolustavansa vapautta ja tuovansa demokratiaa, miten nämä palaavat ruumiit ja mielet silvottuina, elämät tuhottuina ja jätetään oman onnensa ojaan mätänemään.

Mitä totuudenetsijät näkevät ja mitä niin monet ns. vasemmistolaiset portinvartijat, kirjailijat, toimittajat ja intellektuellit eivät tahdo käsittää, on, että syyskuun 11:nnen ”inside job” eli sisäpiirin rikos, joksi totuutta kutsutaan, antoi oikeutuksen jo ennalta päätetyille ja suunnitelluille hyökkäyssodille. Se mahdollisti vuosikymmenten mittaisen jatkuvan pelon ja sodan, massamurhien ja imperiumin rakentamisen suunnitelman toimeenpanon, Amerikan ihmisten ollessa uhrilampaita. Uusi Pearl Harbor, joka 9/11 oli, oli vasta ensimmäinen isku psykologisessa sodassa amerikkalaisia vastaan. Toden totta, 9/11 oli suunniteltu, niin kuin valtiopäivätalon palo natsi-Saksassa ja muutkin false flag –operaatiot historian aikana, ensimmäiseksi iskuksi propaganda– ja pelonlietsontasodassa Amerikan kansaa vastaan. Jos asia jätetään tutkimatta, tuntemamme Amerikka ei tule säilymään, emmekä tule kokemaan rauhaa elinaikanamme. Tämä syyskuun 11:nnen jälkeinen maailma ei lakkaa olemasta ja se vie meidät mukanaan, myös lapsemme, jotka jonain päivänä vielä ihmettelevät, mitä olivat vapaudet ja oikeudet.

Se on nimenomaan 9/11, joka on tehnyt maailmastamme sellaisen kuin se nyt on. Ilman syyskuun 11:nnen terrori-iskuja amerikkalaisista ei olisi tullut sellaisia kiihkoilevia ja hypnotisoituja sotahulluja, jollaisia nyt ovat, eivätkä he olisi sallineet hallituksen pommittaa, vallata ja miehittää maita ilman mitään syytä. Syyskuun 11:nnen sumun hypnotisoima ja terrorilla ja turvattomuudella manipuloitu Amerikan kansa antoi vallassa oleville rikollisille ja murhaajille vapaat kädet murhata, ryöstää, raiskata, kiduttaa ja tuhota meidän nimessä. 9/11 antoi Bushille ja hänen rikollisjoukolleen avoimen valtakirjan tehdä mitä huvittaa ilman rajoituksia ja kysymyksiä, eli vallan, jollaista ei koskaan ole joukolle ihmisiä suotu. Ja juuri tämä oli sen tarkoitus.

Rikolliset ja murhaajat sota- ja energiateollisessa kompleksissa ja Likud- ja AIPAC-myönteiset uuskonservatiivit, jotka olivat suunnitelleet Afganistanin ja Irakin invaasiota jo kuukausia ennen syyskuun 11:nnen terrori-iskuja, tarvitsivat katalysoivan tapahtuman, jolla saataisiin tavalliset rauhaa rakastavat ihmiset vaatimaan yhteen ääneen kostoa ja kuolemaa arabimaailmalle. Sopivasti vihollinen tuli juuri maista, jotka aiottiin valloittaa.

Syyskuun 11:nnen jälkeisessä sotaa muistuttavassa tilassa Amerikan kansasta tuli juuri sellainen nöyrä ja alistuva hyvien amerikkalaisten armeija, jollaisen meidän hallitsijamme ovat aina halunneet. Kerta toisensa jälkeen näytetyt kuvat terrori-iskuista iskostivat ne Amerikan psyykeen hypnotisoiden ja toimien katalysoivana tapahtumana. Suuryritysten kontrolloima massamedia varmisti propagandallaan, että niiden kauhu, pahuus, syyllinen ja syyt tulisivat selviksi. Uusi vihollinen oli luotu ja uusia syitä hyökätä meitä vastaan oli keksitty. ”He vihaavat meitä vapauksiemme, demokratiamme ja elämäntapamme vuoksi”, kertoivat puhuvat päät. Hormoneilla pumpattua pelkoa lietsottiin radioaalloillamme painottaen koko ajan sitä, kuka on vihollinen ja aina piilottaen epämukavat totuudet. Se on meidän hallituksemme, eivät ns. Pahantekijät, jotka on vuodesta 2001 tuonut terroria jokapäiväiseen elämäämme. Se on se, enemmän kuin mikään muu, joka on todellinen terroristijärjestö, ja suuri osa maailmaa jo tiedostaa sen.

Talousmaailman valtava propagandakoneisto päästettiin irti ja moukaroimaan yötä päivää hämmentynyttä ja pelokasta kansaa. Terrorismin vastainen sota oli syntynyt, oli löydetty uusi vihollinen kauhistuttavan kommunismin tilalle ja syntipukit saivat kärsiä helvetistä, joka päästettiin valloilleen heidän maillaan. Vain päiviä syyskuun 11:nnen jälkeen hirvittävä Patriot Act –laki esiteltiin ja pian hyväksyttiin, ja kertaheitolla vietiin amerikkalaisilta monia vapauksia ja oikeuksia. Silti kukaan ei vaivautunut kysymään, miten niin perusteellinen ja monimutkainen, paljon lakeja ja pykäliä sisältävä asiakirja voitiin kirjoittaa niin lyhyessä ajassa. Sillä, jos se olisi kirjoitettu jo etukäteen, mitä monet epäilevät, eikö se viittaisi ennalta harkintaan ja etukäteistietoon ja haluun tuhota vapaudet, odottaen uuden Pearl Harborin tekevän juuri sen.

Kun Irakin, ja hyvin mahdollisesti Iranin, öljykentät oli hyödyntämistä varten jaettu amerikkalaisten ja brittiläisten öljy-yhtiöiden kesken jo kuukausia ennen syyskuun 11:ttä Cheneyn energiapoliittisessa työryhmässä, kun Talebanille oli esitetty uhkavaatimus avata Afganistan amerikkalaisille öljy- ja kaasuputkihankkeille, ja kun Bushin hallinto oli ollut välinpitämättömän huoleton terrorismin suhteen ennen syyskuun 11:ttä ollen samalla täydessä valmiudessa Irakin sotaan, ainoa, mitä tarvittiin toteuttamaan sittemmin tapahtunut, oli uusi Pearl Harbor, niin kuin PNAC ja uuskonservatiivit iskuja kutsuvat.

Syyskuun 11:nnen mukana maailma muuttui huonompaan suuntaan USA:n laajentaessa valtaansa ja voimistaessa imperialistisia pyrkimyksiään ulkomailla samalla ulottaen talousmaailman lonkeroita syvemmälle kotimaassa. PNAC:n suunnitelma pantiin toimeen ja se edelleen ohjaa paljolti Bushin hallinnon politiikkaa. Kun niin monia PNAC:n jäseniä, joita kutsutaan uuskonservatiiveiksi, on vaikutusvaltaisilla paikoilla Bushin hallinnossa ja niin moni näistä rikollisista ja murhaajista on vallankahvassa, on helppo nähdä, kuinka syyskuun 11:nnestä saattoi tulla uusi Pearl Harbor, katalysoiva tapahtuma, joka muokkasi Amerikan psyykettä. On helppo nähdä, miten siitä kehkeytyi Afganistanin ja Irakin valloitus ja miehitys. Vain uuskonservatiivien naurettava inkompetenssi ja tietämättömyys ja Irakin vapaustaistelijoiden massiivinen, hyvin organisoitu ja brutaali vastarinta on estänyt heidän suunnitelmansa etenemisen ajallaan.


Paljastuminen

Syyskuun 11:nnen tapahtumien todellista luonnetta ei voi enää kiistää. Ainoa salaliittoteoria on ”virallinen” teoria, sillä se on aivan järjetön. Uskoakseen virallisen tarinan, virallisen ”totuuden”, täytyy siirtyä todellisuudesta satumaahan, nauttia korporaattien taikajuomaa ja uskoa hallitusta, joka ei ole kertonut yhtä ainutta totuutta lähes seitsemän vuoden valtakaudellaan. Uskoakseen totuuden korporaattiversion täytyy jättää huomioimatta lukematon määrä totuuksia tai sattumia, jotka kaikki jo itsessään todistavat virallisen tarinan vääräksi. Uskoakseen hallitusta ja osallista massamediaa, joka ei ole kertonut totuutta mistään tekemisistään, vaan on sen sijaan jättänyt huomiotta, kertomatta ja salannut faktoja, jotka eivät tue virallista tarinaa ja mustamaalannut totuuden etsijöitä sen sijaan, että haastaisi heidän esittämänsä totuuden, nyppien sopivat faktat kuin rusinat pullasta niin kuin ennen Irakin sotaa, on tietoisesti valittava elämä harhakuvitelmissa siitä, että virallinen salaliittoteoria on jotenkin pyhä. Terve järki, fysiikan lait, logiikka ja fysikaaliset todisteet sekä lukemattomat todistajalausunnot ja vielä asiantuntijoiden arviot on unohdettava, jotta virallinen salaliittoteoria kestäisi tarkastelun.

Kaksoistornien tuhoutuminen ja kasaan luhistuminen omille perustuksilleen ja WTC7 –rakennuksen räjähdepurku syyskuun 11:ntenä on nyt jo itsestäänselvyys. Tämä totuus ei ole salaliittoteoria, niin kuin massamedia haluaa meidän uskovan. Se on aivan ilmeistä niille, jotka ovat avanneet silmänsä ja vapauttaneet itsensä ajattelemaan omilla aivoillaan. Ei tietenkään ole helppoa sulattaa tietoa siitä, että oma hallitus, jota olet oppinut pitämään epäitsekkäänä ja jalona, hyvänä ja hyveellisenä, kykenisi tappamaan 3000 maanmiestäsi vain saadakseen tekosyyn loppumattomaan sotaan, pelonlietsontaan ja voitontavoitteluun, joka hyödyttää vain harvalukuista eliittiä.

Valitettavasti lapsuutesi mielikuvien hallitus on vain syntymästä asti jatkuneen aivopesun ja propagandan tuote. Todellisuudessa hallitus ei välitä tippaakaan kansalaisistaan, valiten golfin peluun ja varainkeruun samaan aikaan, kun kaupunkisi hautautuu hirmumyrsky Katrinan aiheuttamien tulvien alle, ja jättäen sinut viemäreihin ja inhimillisen sekasorron keskelle kurjistumaan. Mielikuviesi hallitus on sama, joka on pommittanut kokonaisia kaupunkeja maan tasalle tappaen satojatuhansia ihmisiä Saksassa ja Japanissa. Se on hallitus, joka murhasi 3 miljoonaa vietnamilaista ja auttoi Pol Potia tappamaan miljoonia kambodjalaisia. Se on hallitus, joka on hävittänyt demokratian Filippiineiltä ja Indonesiasta auttaen riistämän vapauden ja avustaen satojantuhansien elämien murskaamisessa.

Tämä haavekuviesi hallitus ei koskaan ole piitannut demokratiasta tai vapaudesta ja on viimeisten 5 vuosikymmenen aikana syrjäyttänyt yli 50 demokraattisesti valittua johtajaa joko vallankaappauksilla, salamurhilla tai taloudellisilla keinoilla. Kuten aina, nämä demokraattisesti valitut johtajat korvataan sotilasjuntilla, diktaattoreilla, vahvoilla johtajilla ja sätkynukeilla, joiden valintaperusteena on uskollisuus Amerikalle, ei omalle kansalle. Tämä hallituksesi, joka ei kykenisi murhaamaan 3000 omaa kansalaistaan taloudellisista ja strategisista syistä, on ollut mukana tai tukemassa parin miljoonan ihmisen lahtaamisessa Keski- ja Etelä-Amerikassa diktaattoreiden, sissijoukkojen tai puolisotilaallisten kuolemanpartioiden kautta, eväten latinalaiselta Amerikalta mahdollisuuden vaurastua.

Tämä epäitsekäs hallitus, jota niin arvostat, välittää ihmisoikeuksista niin paljon, että sen luomay diktaattorit ja sätkynukkehallitsijat ovat tunnettuja ihmisoikeusrikkomuksistaan. Lähi-Itä, tuo Arabien asuttama maa, jota niin vihaat, on kidutuksen ja ihmisoikeusrikkomusten pesäke, jota hallitsevat hallituksesi kanssa veljeilevät sätkynuket, diktaattorit ja kuninkaat. Hallituksesi on halveksituin koko maailmassa heti Israelin hallituksen jälkeen, kiitos sen uuden innostuksen kidutukseen ja massamurhiin, ja ennalta ehkäisevän Irakin sodan, joka on aiheuttanut miljoonan ihmisen kuoleman, ajanut miljoonia pakolaisiksi ja tuonut maanpäällisen helvetin sen kaduille. Tarkoituksellisen, valheisiin ja rikollisiin tarkoitusperiin perustuvan sodan seurauksena on puhkeamassa sisällissota, joka saattaa syöstä koko alueen perikatoon, mutta silti hallituksesi on hyökkäämässä vielä Iraniin, valtioon, joka ei millään tavalla uhkaa sotilaallisesti Amerikkaa.

Todellakin, haavekuviemme hallitus ei piittaa pennin vertaa kansalaisistaan. Katso vain, kuinka se kohtelee sankareitaan ja urheimpiaan, jotka sota ja sen kauhut ovat silponeet ruumiillisesti ja henkisesti. Ihaile vain olosuhteita Walter Reid –sairaalassa tai muissa vastaavissa paikoissa. Huomaa, miten monet Vietnamin ja nyt Irakin sodan veteraanit vaeltelevat kaduilla ilman paikka minne mennä, ilman elämää ja tukahduttavat tuskaansa alkoholilla tai huumeilla. Katso kärsimystä veteraanin kasvoilla, kun hänet on altistettu Agent Orange –kasvimyrkylle, köyhdytetylle uraanille, säteilylle tai pernaruttorokotteille kuin koe-eläin, ja katso, kuinka hän kuihtuu ja lopulta kuolee silmiesi edessä hallituksesi ansiosta.

Tämä kansan itseään varten valitsema hallitus sen sijaan, että käyttäisi suurta varallisuuttaan koulutukseen, terveydenhuoltoon, infrastruktuuriin ja työpaikkojen luomiseen, ryövää valtionkassaa antaen miljardeja ja taas miljardeja sotakoneistolle, joka tuhoaa kansakuntia toistensa jälkeen. Nämä miljardit päätyvät tietenkin lopulta sodalla liikevoittoa tekevien, eliitin ja rikollisjoukon taskuihin kadoten nopeasti ulkomaisten pankkien tileille. Sinä taas olet vain pelinappula hallituksellesi, kastroitu omaan ajatteluun kykenemättömäksi ja aivopesten koulutettu mukautuvaksi, itsetyytyväiseksi ja alistuvaksi rengiksi suurelle systeemille. Samaan aikaan vuosi vuodelta koulutusjärjestelmä ja terveydenhuolto ränsistyy, infrastruktuuri romuttuu ja yleinen hyvinvointi laskee rajusti. Tämä, toden totta, on hallituksesi.


Totuudenmetsästys

Yritys paljastaa totuus voi olla tasapainoa järkyttävä tehtävä, totuudenmetsästäjän joutuessa vihanpurkausten ja vihamielisyyden kohteeksi sitä tehdessään. Siitä seuraa yleensä kieltäminen ja mielen sulkeminen uusille totuuksille, kuten myös totuuden pilkkaaminen, tukahduttaminen ja lopulta kamppailu sitä vastaan, kunnes jonain päivänä, ei niin kaukana tulevaisuudessa, aurinko nousee, valaisten sinua kirkkaudellaan ja ohjaten sinua eteenpäin. Se on totuuden hetki, jona kurottaudutaan kohti korkeuksia, mieli kirkastuu ja pelko totuutta ja sen seuraamuksia kohtaan kaikkoaa.

Totuus, jota vastaan olet kamppaillut, tulee yks kaks itsestään selväksi vapauttaen mielen ja antaen vapauden ajatella itse ensi kertaa elämässä. Olet taistellut vuosien aivopesun ja jatkuvan propagandapommituksen, jolla iskostettiin vankkumaton usko ja lojaalius hallintoa kohtaan, aiheuttamaa patologista tilaa vastaan ja kukistanut sen. Totuuden lämmössä et enää ole järjestelmän orja, pelkkä robotti, oksentaen ulos ajatukset, jotka musta laatikko kotonasi on päähäsi istuttanut. Näet nyt, mitä vuosien ehdollistaminen on estänyt tietämästä hallituksesta, joka on todella kaukana siitä, millainen sinulle on uskoteltu sen olevan. Se on eliitin hallitus eliittiä varten, ajaen eliitin ja nyt vallankahvassa olevan talousmaailman etuja.

Omissa tutkimuksissasi internetin tarjoamilla työkaluilla käyttäen omia aivojasi saat selville syyskuun 11:nnen itsestään selvän totuuden. Katsot videolta, kuinka tornit sortuvat kasaan ja WTC7 puretaan mestarillisesti, niin kuin räjähdepurkuekspertit olisivat asialla. Ihmettelet, miten ilmatilan puolustus pettää niin pahasti, kun se on aiemmin toiminut täydellisesti satoja kertoja. Ihmettelet, kuinka yhteen maailman tiukimmin suojatuista rakennuksista iskettiin niin helposti ja ilman torjuntayrityksiä, eikä iskusta tähän huipputurvalliseen rakennukseen löydy yhtä ainutta videonauhaa, joka tukisi virallista salaliittoteoriaa. Luet tapauksesta ja tulet tietoiseksi lukemattomasta määrästä epäjohdonmukaisuuksia virallisessa teoriassa, ja huomaat ynnätessäsi asioita yhteen, ettei mikään täsmää. Kysyt itseltäsi, kuka höytyi syyskuun 11:nnen iskuista, ja WTC:n pölypilven takaa paljastuu todellinen vihollinen, joka tulee omien rajojen sisäpuolelta.

Etsiessä internetistä vastauksia hallituksen kertomuksiin, joita epäilet valheiksi, näet, että 9/11 Totuus –liike lisää vauhtiaan ja kasvaa, sillä huomaat yhä useamman ottavan itse selvää asioista ja tajuavan, ettei se, mitä luuli tietävänsä, voi kerta kaikkiaan pitää paikkaansa. Tiedostat, että yli 100 miljoonaa amerikkalaista epäilee virallista salaliittoteoriaa ja miljoonat muut alkavat kysyä itseltään, oliko se ”inside job” vai ei. Huomaat hyvin harvojen tietävän, että WTC7 oli ylipäätään olemassa saati, että se sortui siististi perustuksilleen klassiseen räjähdepurkutyyliin, vaikka siinä oli vain vähäisiä vaurioita ja pieniä tulipaloja. Huomaat, että purusta on helposti saatavilla videokuvaa useista kuvakulmista, mutta massamedia ei niitä edelleenkään näytä, koska keskittyy virallisen sadun pönkittämiseen ja jättää totuuden huomioimatta. Ja kun WTC7 –tapaus saa mediahuomiota, se haudataan nopeasti, niin kuin sitä ei olisi olemassakaan.

Kummastelet, miksi massamedia hyökkää niin kärkkäästi virallisen tarinan kyseenalaistajia vastaan käsittelemättä lainkaan näiden esittämiä kysymyksiä. Näet, kuinka korporaattimedia mustamaalaa ja yritä tuhota virallisen tarinan epäilijöiden uskottavuuden, ja pohdit, mitä salattavaa sillä on. Mietit, miksi yskikään massamedian journalisti tai uutisorganisaatio ei ole ottanut asiakseen tuon päivän tapahtumien perusteellista tutkimista ja miksi vain viralliselle teorialle annetaan huomiota, ikään kuin se olisi pyhä ja koskematon. Toisaalta kaikki muut teoriat, joista useimmilla on enemmän todellisuuspohjaa kuin virallisella tarinalla, leimataan salaliittoteoreetikkojen huuhaaksi eikä niitä päästetä julkiseen tarkasteluun. Kysyt, mitä salattavaa massamedialla on ja ketä se suojelee.

Tutkimuksesi johtavat sinut vasemmistolaisten portinvartijoiden jäljille, jotka kurittavat ja pilkkaavat Totuus –liikettä aivan kuin haluaisivat tehdä itselleen nimeä, niin kuin vain he saisivat tietää totuuden ja he kaikessa ylimielisyydessään uskoisivat kaikkivaltiaan puhuvan heidän kauttaan. Huomaat, että nämä heput tietävät hyvin vähän mistään mitään, ja monet, vaikka kyllä kompetentteja, ovat päässeet asemaansa vain nepotismin ja suhteiden avulla, ei kaikkivoivan kyvykkyytensä. Huomaat, miten nämä henkilöt mustamaalaavat Totuus –liikettä ja alentuvat nimittelyyn, mutteivat pysty kumoamaan sen väitteitä. Näet heidän lävitseen, tajuat heidän ajavan omia etujaan ja päätät olla välittämättä heistä, vaikka ovatkin käyttökelpoisia työkaluja 9/11 –keskustelussa. Onhan tämä Amerikka, jossa jokaisella on oikeus mielipiteeseen ja sen ilmaisemiseen. Toivot vain, etteivät nämä ole seuraavat unholaan vaipuvat oikeudet.

Totuutta poikkeuksetta pilkataan, vaiennetaan ja vastustetaan, kunnes se lopulta hyväksytään. 9/11 Totuus –liike ei ole poikkeus, koska se on vahvalla pohjalla ja perustuu vankkaan tutkimustietoon. Liike kasvaa kasvamistaan vaikka kuinka korporaattimedia ja sen kätyrit yrittävät hidastaa tai jopa pysäyttää sitä, ja yhä useampi amerikkalainen saa tietää sen olemmassaolosta. Liikettä ei voi vaientaa, koska totuutta ei voi tuhota. Se, mitä syyskuun 11:ntenä tehtiin, oli hallituksemme, vapautemme, oikeutemme ja perustuslain kaappanneiden kotoisten vihollisten sodanjulistus Amerikan kansaa vastaan. Liike on olemassa, koska se näkee vaarat siinä, että vallassa olevia ei rangaista eikä mitään tehdä. Se on voimissaan, koska miljoonat hakevat oikeutta, totuutta ja inhimillisyyttä, parempaa Amerikkaa ja parempaa maailmaa.

Kaikki viimeisen 6 vuoden rikokset pohjautuvat syyskuun 11:nnen hirvittävään massamurhaan. Jokainen laiton sota, kidustustapaus, perusteeton vangitseminen ja ihmisoikeusrikkomus ja Amerikan nimessä tehty massamurha on suorassa yhteydessä kaksoistornien tuhoon. Jos sisäinen vihollinen kykenee sellaiseen barbariaan, jos heillä oli häpyä tehdä Amerikan historian suurin rikos, vain toteuttaakseen harhaiset suunnitelmansa ja rikastuttaakseen rikoskumppaneitaan ja pönkittääkseen näiden valtaa, mikä estäisi heitä tekemästä sen uudestaan, vielä suuremmassa mittakaavassa, vielä enemmän tappaen? Yksi ns. terroristi-isku lisää Amerikassa tulee tuhoamaan sen Amerikan, jossa olemme eläneet ja jota niin olemme rakastaneet.

Jo nyt Amerikan demokratia ja vapaus vetävät viimeisiä henkäyksiään korporaattimaailman runneltua niitä vuosien ajan. Vaaleista on tullut huijausta, täysi farssi. Vapaudet ovat katoamassa. Sisäinen vihollinen ei toivo mitään enemmän kuin autoritääristä fasistivaltiota, jossa on helppo tehdä päätöksiä, toteuttaa visioita ja kontrolloida kansalaisia. Sisäinen vihollinen inhoaa demokratiaa, ja se meidän on ymmärrettävä. Demokratia ja vapaus ovat vihollisia. Kysy itseltäsi, kuka on tuhonnut demokratian, vapautemme ja kansalaisoikeutemme. Kuka on pannut toimeen Patriot Act 1:n ja 2:n ja vienyt pidätetyiltä oikeudet ja tuhonnut habeas corpus –lain? Kuka on yrittänyt vaientaa totuuden, toisinajattelijat, mielenilmaukset ja vienyt sananvapauden? Kuka on laillistanut kidutuksen ja todisteiden tekaisemisen sen tai kuulopuheiden avulla ja tehnyt väärin perustein vangitsemista välttämätöntä? Kuka on laillistanut Amerikan kansalaisten vakoilemisen, sähköpostien lukemisen, puheluiden kuuntelun ja elämiemme urkkimisen? Ne eivät ole kammottavat arabiterroristit. Se on Bushin hallinto. Se on oma hallituksesi.

Totuus on ilmeinen eikä sitä voi enää kiistää. 9/11 Totuus –liike kukoistaa, koska sillä on totuus ja oikeus puolellaan. Sillä on paljastava silmä, sillä WTC7 –videon kuvat eivät valehtele. Sillä on fysiikka, tiede, todistajat ja tutkimustieto hallituksen tekemisistä ja tekemättä jättämisistä. Sillä on teknologia, asiantuntijat ja sisäpiirin paljastajat. Sillä on kunnia, integriteetti ja yliote. Tietenkin aina tulee olemaan 30 prosentin kansanosa, jota ei millään saa uskomaan oikeistolaisten sankariensa rikollisuuteen, vaikka heidän nenän edessä heiluttaisi nappuloita, joita WTC –rakennusten purkajat painoivat. Näistä ihmisistä käytetään nimitystä ”sheeple”, joista koostuu hyvien amerikkalaisten armeija, maailman umpimielisin ja tietämättömin ihmisjoukko. Liike ei koskaan tule vakuuttamaan heitä. Haasteena on tavoittaa ne miljoonat ihmiset, joilla on kyky ajatella itse ja käyttää tervettä järkeä.

Edessä oleva haaste ei tule olemaan helppo, mutta eivät vallanpitäjät koskaan teekään siitä helppoa. He eivät koskaan anna mitään hyvää hyvyyttään. Meidän on taisteltava itse sen puolesta. Kaikki kansalaisoikeudet, jotka viime vuosisadalla saatiin, saavutettiin kansan voiman kautta. Tämä liike ei tule eroamaan siinä muista. Meidän herramme eivät luovuta meille mitään, vaan ottavat kaiken. He asettavat meille esteitä, uhkailevat ja pilkkaavat meitä, ja yrittävät tuhota mainemme ja yhtenäisyytemme. He tulevat käyttämään massamedian koko voimaa yrittääkseen jakaa ja harhaanjohtaa meidät, ja pettää ja manipuloida meitä. Yhdessä olemme vahvoja, jakaantuneina heikkoja. Suurella joukolla ja suurella vakaumuksella, on aika saattaa nämä rikolliset ja murhaajat vastuuseen.

Sillä, mikä on rohkeampaa, auktoriteetin kyseenalaistaminen vai sen sokea seuraaminen? Mikä on mukavampaa, ajatella itse vai uskoa vain, mitä televisio haluaa sinun uskovan? Kumpi on isänmaallisempi, ihminen, joka kyseenalaistaa johtajien räikeät valheet vaikeina aikoina vai ihminen, joka sokeasti uskoo kaiken, mitä hallitus kertoo, vaikkei se yhtä ainutta kertaa ole puhunut totta? Kuka on todellinen patriootti, se, joka lukee perustuslakia ja koettaa saada huonon hallituksen tilille vai se, joka heiluttaa maan lippua seuraten sokeasti ylipäällikköä? Todellisia patriootteja ovat ne, jotka esittävät eriäviä mielipiteitä, protestoivat ja keskustelevat, koska rakastavat vapautta ja oikeuksiaan, vaikka heitä nimitellään maanpettureiksi ja terroristeiksi. Ympäri maata on miljoonia sellaisia, totuuden ja menetettyjen oikeuksien, ja arvojen palauttamisen puolesta taistelevia.

Heillä on urheus, rohkeus, voima ja tahto kestää mustamaalaus ja pilkka, jotka hitaasti mutta varmasti auttavat palauttamaan Amerikan sen oikeille omistajille, eli kansalle. Historia tulee muistamaan nämä totuudenetsijät sankareina, jotka pelastivat Amerikan sen suurimmilta vihollisilta ja vapautti sen tästä rikollisjoukosta. Kun tämä päivä koittaa, ja se on pian. Kun totuus syyskuun 11:nnestä paljastuu, Amerikka ja perässä koko maailma tuntee liian kauan piilossa olleen totuuden tuoman raikkaan tuulahduksen ja auringonpaisteen, joka synnyttää uuden kansakunnan, ennalleen palanneen kansakunnan, jossa valta on palautettu kansalle, jossa totuus ja oikeus voittaa, jossa ihmisten voima on kaikkivoipa, jossa ihmisten edut ovat etusijalla ja jossa rikolliset ja murhaajat odottavat kaltereiden takana, että heille luetaan oikeutta 6000 amerikkalaisen ja miljoonan irakilaisen surmasta.

Amerikan ennalleen korjaaminen alkaa siis totuudesta. Se on paljastumassa. Ja siitä seuraa vääjäämättä Amerikan herääminen.